SzolgáltatásokI. Belsőépítészeti tervezés

A csomag teljeskörű, ami a tervezési folyamatokat és a kivitelezésre felkészített szakmai dokumentumokat tartalmazza. A szolgáltatás átfogó és komplex. A kezdeti lépések elengedhetetlen része a megrendelővel való személyes konzultáció, mely során felmérést végzek, valamint pontosítjuk az igényeket. Ezt követően a csomag tartalmazza:

- 3D látványterv, főbb falnézetek méretezve
- építési/bontási terv, villamossági és vízkiállási terv
- Konszignáció

Csomag ár: 7500 Ft/nm + bónusz 2 alkalmas üzletlátogatás

A kiszállás Budapesten ingyenes, egyéb esetben költséget von maga után.


II. Konyhatervezés

Egy otthon megtervezésének vagy átalakításának, talán az egyik legfontosabb része a konyha megálmodása. Mindamellett, hogy sok időt töltünk ezen a helyen, manapság oly' divatos nappali ékes részét alkothatja, ezáltal a közösségi tér meghatározó eleme lesz. Arról nem is beszélve, hogy akkor szeretünk a legjobban a konyhában tevékenykedni, ha minden kézre esik és kényelmesen megközelíthető.

Ha a térelosztással megvagyunk beleássuk magunkat a konyhabútor megtervezésébe. Fejtörést okozhat a feladat, hiszen sok esetben, ha egyedül tervezed meg, akkor már csak az elkészült konyhában jöhetsz rá, ha hibáztál. Igényedre és stílusodra szabva segítek a konyhád megtervezésében és az ötletek megvalósításában.

A konyhatervezés ára egyedi ajánlat alapján történik. 

Írj nekem Kapcsolat


III. KReAA Home Staging - Ingatlan felkészítés

Az ingatlan egy jó befektetés, legyen szó eladásról vagy kiadásról. A legkedvezőbb üzlet megkötéséhez azonban elengedhetetlen a megjelenés! "Öltöztesd fel" ingatlanodat mielőtt értékesíted. Segítek a pozitív adottságok hangsúlyozásában, hogy a vevő a számára megfelelő képet lássa, a tulajdonos pedig a megfelelő árat kapja. A felkészítést fotózással zárom.

Home Staging díjazását megtalálod: Home Staging árakIV. Lakberendezési tanácsadás

Az ingatlan felújításának megkezdése előtt személyes tanácsadásommal segítséget nyújtok a bizonytalan részletek kidolgozásában. Megfelelő téralakítás, szín-, anyagválasztás, berendezési tanácsadás lépésről lépésre, helyiségenként.

Tanácsadás ára:  5000 ft/nm + egy bónusz konzultáció
Az ár tartalmaz egy berendezési tervet, egy személyes vagy online konzultációt. A kiszállás Budapest területén ingyenes. 120nm felett egyedi árazás szükséges!
 

Egyszeri, egy órás tanácsadás: 30.000ft
online vagy Budapesten személyesen.