Szolgáltatások


I. Konyhatervezés

Egy otthon megtervezésének vagy átalakításának, talán az egyik legfontosabb része a konyha megálmodása. Mindamellett, hogy sok időt töltünk ezen a helyen, manapság oly' divatos nappali ékes részét alkothatja, ezáltal a közösségi tér meghatározó eleme lesz. Arról nem is beszélve, hogy akkor szeretünk a legjobban a konyhában tevékenykedni, ha minden kézre esik és kényelmesen megközelíthető.

Ha a térelosztással megvagyunk beleássuk magunkat a konyhabútor megtervezésébe. Fejtörést okozhat a feladat, hiszen sok esetben, már csak az elkészült konyhában jöhetünk rá, ha hibáztunk. Igényedre és stílusodra szabva segítek a konyhád megtervezésében és az ötletek megvalósításában!

Konyhatervezés csomag ára: 100.000 Ft

Az ár magában foglalja a kétszeri konzultációt, felmérést, szín és anyagválasztást, méretezett falnézet elkészítését 16nm-ig. A kiszállás Budapest és környékére vonatkozik, egyéb helyszíni kiszállás utazási költséget von maga után.


II. KReAA Home Staging - Ingatlan felkészítés

Az ingatlan egy jó befektetés, legyen szó eladásról vagy kiadásról. A legkedvezőbb üzlet megkötéséhez azonban elengedhetetlen a megjelenés! "Öltöztesd fel" ingatlanodat mielőtt értékesíted. Segítek a pozitív adottságok hangsúlyozásában, hogy a vevő a számára megfelelő képet lássa. A felkészítést fotózással zárom.

Home Staging Csomag ár: 5500 Ft/nm

Az ár tartalmazza a kiszállást, felmérést, helyszíni terveket/skicceket, tanácsadást, kivitelezést (a felmerülő anyagköltség és anyagbeszerzés a megrendelőt terheli) és fotózást. A kiszállás Budapest és környékére vonatkozik, egyéb helyszíni kiszállás utazási költséget von maga után.III. Lakberendezési tanácsadás

Az ingatlan felújításának megkezdése előtt személyes tanácsadásommal segítséget nyújtok a bizonytalan részletek kidolgozásában. Megfelelő téralakítás, szín-, anyagválasztás, berendezési tanácsadás lépésről lépésre, helyiségenként.

Tanácsadás csomag ár: 5000 Ft/nm + egy bónusz konzultáció


Az ár tartalmaz egy berendezési tervet, egy személyes vagy online konzultációt.
Első körben ismerkedés a térrel és a megbízóval, ahol megbeszéljük az igényeket, lehetőségeket. A második körben, az elkészített tervet csiszoljuk a megrendelő igényeire és véglegesítjük a felújítás/átalakítás részleteit. A kiszállás Budapest és környékére vonatkozik, egyéb helyszíni kiszállás utazási költséget von maga után.IV. Teljes körű lakberendezési szolgáltatás

A csomag teljeskörű, ami a lakberendezési szolgáltatás átfogó és komplex tervezését tartalmazza. A kezdeti lépések elengedhetetlen része a megrendelővel személyes konzultáció, mely során felmérést végzek, valamint pontosítjuk a stílusát és igényeit. Ezt követően a csomag tartalmazza:

- berendezési terv, főbb falnézetek méretezve
- építési/bontási terv, villamossági és vízkiállási terv
- burkolatterv helyiségenként
- 3D látványterv
- Konszignáció

Teljes körű csomag ár: 7500 Ft/nm + bónusz 3 alkalmas üzletlátogatás

A kiszállás Budapest és környékére vonatkozik, egyéb helyszíni kiszállás utazási költséget von maga után.