Szolgáltatások


I. Konyhatervezés

Egy otthon megtervezésének vagy átalakításának, talán az egyik legfontosabb része a konyha megálmodása. Mindamellett, hogy sok időt töltünk ezen a helyen, manapság oly' divatos nappali ékes részét alkothatja, ezáltal a közösségi tér meghatározó eleme lesz. Arról nem is beszélve, hogy akkor szeretünk a legjobban a konyhában tevékenykedni, ha minden kézre esik és kényelmesen megközelíthető.

Ha a térelosztással megvagyunk beleássuk magunkat a konyhabútor megtervezésébe. Fejtörést okozhat a feladat, hiszen sok esetben, már csak az elkészült konyhában jöhetünk rá, ha hibáztunk. Igényedre és stílusodra szabva segítek a konyhád megtervezésében és az ötletek megvalósításában!

A konyhatervezés ára egyedi ajánlat alapján történik. 

Írj nekem Kapcsolat


II. KReAA Home Staging - Ingatlan felkészítés

Az ingatlan egy jó befektetés, legyen szó eladásról vagy kiadásról. A legkedvezőbb üzlet megkötéséhez azonban elengedhetetlen a megjelenés! "Öltöztesd fel" ingatlanodat mielőtt értékesíted. Segítek a pozitív adottságok hangsúlyozásában, hogy a vevő a számára megfelelő képet lássa, a tulajdonos pedig a megfelelő árat kapja. A felkészítést fotózással zárom.

Home Staging díjazását megtalálod: Home Staging árakIII. Lakberendezési tanácsadás

Az ingatlan felújításának megkezdése előtt személyes tanácsadásommal segítséget nyújtok a bizonytalan részletek kidolgozásában. Megfelelő téralakítás, szín-, anyagválasztás, berendezési tanácsadás lépésről lépésre, helyiségenként.

Tanácsadás csomag ár:  5000 ft/nm + egy bónusz konzultáció


Az ár tartalmaz egy berendezési tervet, egy személyes vagy online konzultációt. A kiszállás Budapest területén ingyenes.
120nm felett egyedi árazás szükséges!


IV. Teljes körű lakberendezési szolgáltatás

A csomag teljeskörű, ami a lakberendezési szolgáltatás átfogó és komplex tervezését tartalmazza. A kezdeti lépések elengedhetetlen része a megrendelővel személyes konzultáció, mely során felmérést végzek, valamint pontosítjuk a stílust és igényeket. Ezt követően a csomag tartalmazza:

- berendezési látványterv, főbb falnézetek méretezve
- építési/bontási terv, villamossági és vízkiállási terv
- Konszignáció

Teljes körű csomag ár: 7500 Ft/nm + bónusz 3 alkalmas üzletlátogatás

A kiszállás Budapesten ingyenes, egyéb esetben költséget von maga után.